Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης - Πληρωμής

Δωρεάν αποστολή άνω των 49 €
 
Τρόποι παραγγελίας
 
         Πωλήσεις μόνο στην Ελλάδα 
 
Διαδίκτυο: Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του δικτυακού τόπου www.borghese.gr
Σταθερή τηλεφωνική γραμμή: Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν καλώντας στο 210 77 59 537
 
Χρόνος παράδοσης
Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 2 ημέρες. Ο πελάτης αποδέχεται οποιαδήποτε πιθανή παράταση του χρόνου παράδοσης λόγω καθυστερήσεων από πλευράς του μεταφορέα ή λόγω απρόβλεπτων γεγονότων πέρα του ελέγχου της «Borghese menswear ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΔΑΦΝΗ ΞΟΥΡΑΦΗ»
Τα αγαθά θα συνοδεύονται και θα παραδοθούν μαζί με ένα παραστατικό, απόδειξη λιανικής πωλήσεως, Δελτίο Αποστολής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο ή άλλο φορολογικό έγγραφο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και σε περίπτωση αλλαγής - επιστροφής, για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να φυλάσσεται, χωρίς το παραστατικό δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή. Η διεύθυνση παράδοσης ζητείται από τον πελάτη κατά την επιβεβαίωση μιας παραγγελίας.
Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν λάβει την αποστολή εντός του χρόνου παράδοσης, τότε ο πελάτης πρέπει να καλέσει στο 210 77 59 537 ή να επικοινωνήσει με τη «Borghese menswear ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΔΑΦΝΗ ΞΟΥΡΑΦΗ» μέσω της διεύθυνσης e-mail:info@borghese.gr και να ενημερώσει.
 
Τρόποι πληρωμής
 
Ο επισκέπτης/χρήστης-πελάτης έχει την δυνατότητα να εξοφλήσει την παραγγελία του με τους εξής τρόπους
 
α)- Με αντικαταβολή, καταβάλλοντας το τίμημα στην courier κατά την παραλαβή του προϊόντος.
β)- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ο χρήστης του Borghese.gr, έχει την δυνατότητα να καταβάλει το τίμημα με τις συμβεβλημένες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
     Συγκεκριμένα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθεί σε σελίδα της Eurobank όπου θα συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας και θα ελεγχθεί εκεί η εγκυρότητα των στοιχειών.
γ)- Με κατάθεση στην τράπεζα
 
ΤΡΑΠΕΖΑ
 
Eurobank  
0026 0102 19 0200 961981
IBAN     GR92 0260 1020 0001 9020 0961 981   
Ξουράφη Κωνσταντίνα - Δάφνη
 
δ) - Με προπαραγγελία, σ'αυτήν την περίπτωση και μόνο για τα είδη που έχουν την ένδειξη "προπαραγγελία", πληρώνετε το 30% της αξίας σε τράπεζα ή σε κάρτα και το υπόλοιπο 70% με όποιον τρόπο επιθυμείτε (αντικαταβολή, κάρτα, κατάθεση)
 
Επιστροφές & αλλαγές
Είμαστε πιστοί στο να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Παρακαλώ δείτε τις παρακάτω πληροφορίες ώστε να μάθετε για τον τρόπο επιστροφής ή αλλαγής του είδους που προμηθευτήκατε.
 
-Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα (εκτός απο μαγιό, εσώρουχα και αξεσουάρ) μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αγοράς.
 
-Εμπορεύματα που δεν έχουν την απόδειξη αγοράς, την αρχική τους συσκευασία, τις κάρτες και τις εττικέτες τους όπως κατά την παραλαβή, θα επιστρέφονται στον  αγοραστή με έξοδα δικά του.
-Τα μεταφορικά της επιστροφής και επαναποστολής ή αλλαγής βαρύνουν τον αγοραστή 
Αν θέλετε να επιστρέψετε προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός της προθεσμίας που καθορίζεται για να ζητήσετε την επιστροφή. Αφού έχουμε λάβει το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα για να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή και στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε τα αντικείμενα προς αντικατάσταση.
Παράδοση αγαθών
Σε περίπτωση που η Borghese.gr δεν είναι σε θέση να παραδώσει στον/στους πελάτη/ες της τα αγαθά που έχουν παραγγελθεί για αντικειμενικούς λόγους που είναι πέρα του ελέγχου της, ο/οι πελάτης/ες πρέπει να αποδεχτεί/ούν την επιστροφή του ποσού που έχει καταβληθεί αφαιρουμένων τυχόν εξόδων ευθύνης του αγοραστή.          

Χρεώσεις (απο 27/02/24)
 
Αποστολή με αντικαταβολή μικρότερη των 49€ μέχρι 2kg εκτός δυσπρόσιτων περιοχών, μεταφορικά 2,85€ + αντικαταβολή 2,37€ = 5,22€ 
Αποστολή με κάρτα μικρότερη των 49€ μέχρι 2kg εκτός δυσπρόσιτων περιοχών, μεταφορικά 2,85€
Αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές ασχέτως αξίας παραγγελίας ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ μεταφορικά 10,10€ (κάθε πλέον κιλό + 3,46€)