Σχετικά με μας

 

     

     Ο Νίκος Ξουράφης, μέλος μιας εμπορικής οικογένειας, με δραστηριότητες από το 1906, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. To 1962 o πατέρας του, Δημήτρης, ίδρυσε επιχείρηση με επωνυμία " Δημ. Ξουράφης " και σκοπό την κατασκευή και χονδρική πώληση jeans ανδρικών - γυναικείων. To 1974 μια νέα εταιρεία με την επωνυμία " Δημ. Ξουράφης & Υιός ΟΕ. " ιδρύθηκε, με  τον Νίκο Ξουράφη στην θέση του υπεύθυνου παραγωγής.

     Ο σκοπός της εταιρείας ήταν η κατασκευή ανδρικών παντελονιών πολύ καλής ποιότητας και ραφής και οι χονδρικές πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Συγχρόνως ο Νίκος Ξουράφης εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας βραχυπρόθεσμα σεμινάρια στους τομείς MARKETING, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (GR), ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ (GR), ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ (EC), ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

     Το 1981 λόγω μεγάλης διασποράς πελατών κατατίθενται τα λογότυπα “B.C.B.G.”, “ANDROID”,  “8½ Clothes Time”, "Borghese menswear" και προστίθενται στην συλλογή κοστούμι, σακάκι, παλτό και υποκάμισο.

     Το 1988 μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ξουράφη η επωνυμία μετατρέπεται σε " BORGHESE menswear Νίκος Ξουράφης " ατομική επιχείρηση η οποία συνεχίζει μέχρι το 2019.  Οι δραστηριότητες έχουν αλλάξει καθώς μεγάλος αριθμός των προϊόντων εισάγεται από την Ευρώπη και νέα προϊόντα άλλων οίκων έχουν προστεθεί στις collections κάθε εποχής όπως δερμάτινα, υποκάμισα, jackets, γραβάτες, T- shirts, αξεσουάρ κ.α.

     Το 2019 η " BORGHESE menswear Νίκος Ξουράφης "  μετονομάζεται σε " BORGHESE menswear ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΔΑΦΝΗ ΞΟΥΡΑΦΗ "εισάγει  και  πωλεί  λιανικώς μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών ανδρικών ρούχων απευθυνόμενη στον άνδρα της πόλης,  όλα αυτά, μαζί με την ειλικρινή επιθυμία να μείνετε ευχαριστημένοι από το σέρβις μας θα τα βρείτε στο κατάστημα της οδού Μικράς Ασίας 58 στους  Αμπελόκηπους.